
- 13 Νοεμβρίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 593 Προβολή

Υλικά
1350γρ. Κυδώνια
750γρ. Κυδώνια
1 ½ Λεμόνι
350ml Νερό
100γρ. Αμύγδαλα άσπρα
1 Κου, σούπας γλυκόζη
2-3 φύλα αρμπαρόριζα
Εκτέλεση
- Κόβουμε στα τέσσερα (4) και καθαρίζουμε τα κυδώνια
- Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με νερό, μέσα στύβουμε και τα λεμόνια
- Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό να βράσουν και μέχρι να βράσει το σιρόπι τρίβουμε τα κυδώνια
- Όταν έχουμε τρίψει τα κυδώνια και το σιρόπι μας έχει βράση για 6-8 λεπτά, ρίχνουμε και το τριμμένο κυδώνι μέσα
- Συνεχίζουμε το βράσιμο για 15-18 λεπτά ακόμα και 5΄ λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτυμο.
Περισσότερα στο βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.